Zoals praktisch al mijn collega’s zat ik door Sint Corona al 2 jaar opgesloten achter de theatergordijnen.
Ik kon die gedwongen isolatie gelukkig zinvol verspillen door mijn autobiografie te schrijven, maar de drang om de mensen live te laten lachen zat toch serieus onder mijn hart te drukken.
Nu eindelijk ook mijn publiek weer buiten mag, hoor ik hen BIS BIS BIS! roepen van in de zaal en vliegen de gordijnen vanzelf open. Ik wil mijn fans uiteraard verrassen met een kersverse show en heb 6 nieuwe nummers geschreven. Ik zal ook een 6-tal van mijn grootste hits brengen. Als humorist wil ik de mensen vooral nieuwe verhalen vertellen, maar deze keer zal ik de fans, die me graag wat bekende meezingers horen zingen, ook tevreden stellen. Na een carrière van 50 jaar (!) beginnen sowieso al wat peesjes tegen te wringen in mijn kop en gewrichten, maar ik blijf wie ik ben en zal dus weer als Urbanus met volle enthousiasme op de planken verschijnen.

Voor rolstoelpatiënten en eventuele begeleiders worden er bij ieder event aparte plaatsen voorbehouden en gelden dus dezelfde tickets.


Omschrijving Prijs Fee Aantal
Urbanus - Zitplaats
Deze zitplaatsen zijn ongenummerd. Onze zaalbegeleiders zorgen er echter voor dat je altijd samen kan zitten. Bovendien heb je op elke plaats in de zaal zeer goed zicht op het podium.
35,00 EUR 1,50 EUR
Urbanus - Diner ticket
Gereserveerde zitplaats op de eerste rijen incl. 3-gangen diner vanaf 2,5 u voor de show. Je wordt na aankoop van diner-ticket(s) tijdig op de hoogte gebracht van de verdere praktische info via [email protected]
85,00 EUR 1,50 EUR
Totaal
0,00
EUR

Vragen ivm tickets?

Helpdesk (ma-vr: 16u-22u, za: 10-20u): +32 266 961 93
Mail: [email protected]